Search
 

À la carte

Vakariņu ēdienkarte

BROKASTIS

10:00 - 12:00

Benedikta ola - plaucēta ola ar bekonu un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.00
Karaliskā ola - plaucēta ola ar mazsālītu lasi un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.50
Florentīna ola - plaucēta ola ar jaunajiem spinātiem un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
6.50

PRIEKŠĒDIENI

Dienas zupa (jautāt viesmīlim)
5.00
Saldā kartupeļa salāti ar kvinoju, kazas sieru un karamelizētiem valriekstiem
7.00
Laša un jūras ķemmīšu tartars ar marinētu fenheli un kaperiem
11.50
Jūras ķemmītes ar fenheļa biezeni un foreles ikriem
11.50
Burrata ar krāsaino tomātu salātiem un bazilika pesto
7.50
SKonjakā liesmotas pīles akniņas ar ābolu-rozīņu čatniju un brioša maizes grauzdiņu
8.50
Seviče – jūras veltes vieglā citrusu marinādē (āte, jūras ķemmītes, tīģergarneles, mīdijas, austere)
12.50
Vīnziņa brokastu plate: Šķiņķis Jamon Serrano, vītināta desa Chorizo, cietais siers Grana Padano, aitas piena siers Manchego, olīvas, humuss, rieksti un melnplūmes
12.00

Mīļākā vēlo brokastu vieta pilsētā. Un austeres, austeres! Vietas īpašnieks tās pārzina kā savu kabatu un pats personīgi servē. Ļoti personiski un gardi!

Ieva

Berga Bazāra mazā pērle, kuru garāmejot teju nepamanīt. Iekšā mājo nosvērta atmosfēra, lielisks ēdiens un ļoti laipni cilvēki. Bez Buržuja tā arī nebūtu uzzinājis, ka Skrīveriem ir arī mārutku saldējums un Latvija ir sidru lielvalsts. Mūsu nelielā svētku kompānija (četrpadsmit mutes) tika karaliski aprūpēta un Buržuju atstāja ar patīkamu sāta sajūtu kā vēderā, tā sirdī. Paldies!

Klāvs

Austeres - vienreizējas! Attieksme! Atmosfēra! Jauns piedāvājums! Diez vai es spēšu vārdos aprakstīt..! Jums katram pašam noteikti ir jāpiedzīvo, jāredz un jāizbauda! Un ne tikai austeres. Virtuve kopumā. Un vēl: individuāla pieeja, tai skaitā bērniem, kas ir alerģiski un ar pārtikas produktu nepanesamību. Vienvārdsakot - te viss ir lieliski!

Signe

Pamatēdieni

Grenlandes ātes fileja ar beluga lēcām, tomātiem un mīdiju velutē mērci
16.50
Tīģergarneļu burgers Ar Brioche maizīti un lauku olu aioli, pasniegts ar avokado-mango salātiem
10.00
Kukurūzas cāļa krūtiņa ar kļavu sīrupā karamelizētiem Briseles kāpostiem, bekonu un zaļo piparu mērci
11.00
“Barbary” pīles krūtiņa ar saldā kartupeļa-ingvera biezeni, grilētām bietēm un ķiršu-sarkanvīna mērci
12.50
Melnās tīģergarneles ceptas ingvera-sojas mērcē uz griķu nūdelēm ar dārzeņiem
13.50
Zilās mīdijas baltvīna vai pomedarino mērcē ar grauzdētu ķiploku bageti (500g)
12.00
Burginjons – sarkanvīnā sautēts liellops Burgundijas gaumē ar kartupeļu biezeni, sēnēm un pērļu sīpoliņiem
10.00
Risotto ar meža sēnēm, salviju un Grana Padano sieru
9.50

Cilvēks nevar labi domāt, labi mīlēt, labi gulēt, ja cilvēks nav labi paēdis.

/ Virdžīnija Vulfa (Virginia Woolf)

Saldēdieni

Pašu gatavots tumšās šokolādes fondants ar upeņu mērci un vaniļas saldējumu
5.50
Saldējuma izlase (3 bumbas) ar zemeņu mērci, ogām un riekstiem Mājas saldējums (Skrīveru Mājas Saldējums) un Gelato (Bliss Gelato, Sigulda)
6.50
v
Svaigas izjvielas

v
Veselīga maltīte

v
Vietējie zemnieki, ražotāji un pārtikas piegādātāji

Sorry, the comment form is closed at this time.