Search
 

À la carte

Vakariņu ēdienkarte

BROKASTIS

10:00 - 12:00

Benedikta ola - plaucēta ola ar bekonu un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.00
Karaliskā ola - plaucēta ola ar mazsālītu lasi un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.50
Florentīna ola - plaucēta ola ar jaunajiem spinātiem un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
6.50

Plates

Gaļas plate / Chorizo extra, Salchichon extra, Jamon Serrano, cepts prosciutto, olīvas
8,50
Franču siera plate / Sieri - Munster, Comte, Coeur de Bleu, Buchette, Royal Cremeux, siera kraukšķis, ievārījums
9,00

uzkodas

Trīs brusketas - ar prosciutto un olīvām / ar mazsālītu lasi / ar Buche sieru un ķirštomātiem
6,50
Tīģergarneles citronzāles marinādē ar mājas aioli
6,00
Astoņkāja karpačio ar kaperiem, olīvām un rozmarīnu
9,50
Jūras ķemmītes ar fenheļa biezeni
11,50
Pīles krūtiņas salāti ar marinētiem mandarīniem, mandelēm un piparu-citrusa mērci
8,50
Avokado salāti ar mazsālītu lasi / vai Buche sieru un bazilika pesto mērci
8,50
Kaltētu baraviku zupa ar pīles confit
7,00
Dzidrā zivju zupa ar safrānu, āti, astoņkāji un tīģergarnelēm
8,00
Mīdijas baltvīna-puravu mērcē pasniegtas ar grauzdētu maizi
8,00
Vīngliemeži ar zaļumu sviestu un svaigi grauzdētu maizi
8,00
“Hereford” liellopa gaļas tartars ar priežu pulveri, brūkleņu gēlu, olbaltuma-parmezāna kraukšķi un marinētu sīpolu
7,50

Mīļākā vēlo brokastu vieta pilsētā. Un austeres, austeres! Vietas īpašnieks tās pārzina kā savu kabatu un pats personīgi servē. Ļoti personiski un gardi!

Ieva

Berga Bazāra mazā pērle, kuru garāmejot teju nepamanīt. Iekšā mājo nosvērta atmosfēra, lielisks ēdiens un ļoti laipni cilvēki. Bez Buržuja tā arī nebūtu uzzinājis, ka Skrīveriem ir arī mārutku saldējums un Latvija ir sidru lielvalsts. Mūsu nelielā svētku kompānija (četrpadsmit mutes) tika karaliski aprūpēta un Buržuju atstāja ar patīkamu sāta sajūtu kā vēderā, tā sirdī. Paldies!

Klāvs

Austeres - vienreizējas! Attieksme! Atmosfēra! Jauns piedāvājums! Diez vai es spēšu vārdos aprakstīt..! Jums katram pašam noteikti ir jāpiedzīvo, jāredz un jāizbauda! Un ne tikai austeres. Virtuve kopumā. Un vēl: individuāla pieeja, tai skaitā bērniem, kas ir alerģiski un ar pārtikas produktu nepanesamību. Vienvārdsakot - te viss ir lieliski!

Signe

Pamatēdieni

Ātes fileja ar baltvīnā sautētām pupiņām un foreles ikriem
16,00
“Hereford” liellopa steiks ar trifeļu kartupeļiem, sparģeļiem, rukolu un steika mērci / Mūsuprāt, labākā pagatavošanas pakāpe ir vidēji cepts. Tā arī gatavosim, ja vien Jums nav cits komentārs.
20,00
“Barbary” pīles krūtiņa ar medū glazētiem dārzeņiem, dzērveņu gēlu un ķiršu-sarkanvīna mērci
12,50
Risotto ar baravikām, grana padano sieru un trifeļeļļu
9,50
Tīģergarneļu burgers ar brioche maizi, aioli un garneļu čipsiem
12,00

Cilvēks nevar labi domāt, labi mīlēt, labi gulēt, ja cilvēks nav labi paēdis.

/ Virdžīnija Vulfa (Virginia Woolf)

deserti

Priežu skuju panna cotta ar brūkleņu gēlu un melleņu kraukšķi
5,50
Saldējumu izlase ar piedevām / Saldējums (Skrīveru Mājas Saldējums) - Gelato (Bliss Gelato, Sigulda)
6,00
Šokolādes fondants ar upeņu mērci un Skrīveru vaniļas saldējumu
6,00
v
Svaigas izjvielas

v
Veselīga maltīte

v
Vietējie zemnieki, ražotāji un pārtikas piegādātāji

Sorry, the comment form is closed at this time.