Search
 

À la carte

Vakariņu ēdienkarte

BROKASTIS

10:00 - 12:00

„Kuku sabzi” - Zaļumu omlete Persiešu gaumē ar ķirbju sēklām un grieķu jogurtu
5.50
„Shakshuka” - plaucētas olas pikantā tomātu mērcē ar kazas sieru
5.50
Ceptas lauku vistas olas ar bekona šķēlēm, sēnēm un pupiņām
5.50

PRIEKŠĒDIENI

Gardā dienas zupa (jautāt viesmīlim)
4.50
Krāsnī cepta Brī siera un ābolu-smiltsērkšķu ievārījuma rullītis mīklā ar ceptu fenheli un balzāmetiķa krēmu
7.20
Jūras ķemmītes ar šalotes sīpolu biezeni, foreles ikriem un dīgstu salātiem
11.50
Konjakā liesmotas pīles akniņas ar ābolu-rozīņu čatniju un brioša maizes grauzdiņu
8.20
Sparģeļu salāti ar zemenēm, mozzarella un sarkano kvinoju
6.50
Seviče – jūras veltes vieglā citrusu marinādē (āte, jūras ķemmītes, tīģergarneles, mīdijas, austere)
12.50
Buržuja mazsālīta laša rozītes ar avokado, paipalu olu un foreles ikriem
9.40
Vīnziņa brokastu plate: Šķiņķis Jamon Serrano, vītināta desa Chorizo, cietais siers Grana Padano, aitas piena siers Manchego, olīvas, humuss, rieksti un melnplūmes
9.00

Mīļākā vēlo brokastu vieta pilsētā. Un austeres, austeres! Vietas īpašnieks tās pārzina kā savu kabatu un pats personīgi servē. Ļoti personiski un gardi!

Ieva

Berga Bazāra mazā pērle, kuru garāmejot teju nepamanīt. Iekšā mājo nosvērta atmosfēra, lielisks ēdiens un ļoti laipni cilvēki. Bez Buržuja tā arī nebūtu uzzinājis, ka Skrīveriem ir arī mārutku saldējums un Latvija ir sidru lielvalsts. Mūsu nelielā svētku kompānija (četrpadsmit mutes) tika karaliski aprūpēta un Buržuju atstāja ar patīkamu sāta sajūtu kā vēderā, tā sirdī. Paldies!

Klāvs

Austeres - vienreizējas! Attieksme! Atmosfēra! Jauns piedāvājums! Diez vai es spēšu vārdos aprakstīt..! Jums katram pašam noteikti ir jāpiedzīvo, jāredz un jāizbauda! Un ne tikai austeres. Virtuve kopumā. Un vēl: individuāla pieeja, tai skaitā bērniem, kas ir alerģiski un ar pārtikas produktu nepanesamību. Vienvārdsakot - te viss ir lieliski!

Signe

Pamatēdieni

Kukurūzas vistas krūtiņa ar ceptu polentu, sēņu ragū un timiāna mērci
10.00
Melnās tīģergarneles ceptas ingvera-sojas mērcē uz griķu nūdelēm ar dārzeņiem
13.50
Zivju un jūras velšu sautējums brazīliešu gaumē ar kokosriekstu pienu un kartupeļiem
11.00
Pasta ar zaļām pākšu pupiņām, artišokiem un sparģeļiem bazilika pesto mērcē
9.50
Grenlandes ātes filejas steiks ar beluga lēcām, tomātiem un mīdiju velutē mērci
16.50
Burginjons – sarkanvīnā sautēts liellops Burgundijas gaumē ar kartupeļu biezeni, sēnēm un pērļu sīpoliņiem
10.00
“Barbary” pīles krūtiņa ar zaļo zirnīšu biezeni, medotiem mini burkāniem un upeņu-sarkanvīna mērci
12.50

Cilvēks nevar labi domāt, labi mīlēt, labi gulēt, ja cilvēks nav labi paēdis.

/ Virdžīnija Vulfa (Virginia Woolf)

Saldēdieni

Pašu gatavots Tumšās šokolādes fondants ar upeņu mērci un vaniļas saldējumu
5.50
Saldējuma izlase (3 bumbas) ar zemeņu mērci, ogām un riekstiem (Skrīveru Mājas Saldējums un Gelato (Bliss Gelato, Sigulda))
6.50
v
Svaigas izjvielas

v
Veselīga maltīte

v
Vietējie zemnieki, ražotāji un pārtikas piegādātāji

Sorry, the comment form is closed at this time.