Search
 

À la carte

Vakariņu ēdienkarte

BROKASTIS

Benedikta ola - plaucēta ola ar bekonu un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.00
Karaliskā ola - plaucēta ola ar mazsālītu lasi un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
7.50
Florentīna ola - plaucēta ola ar jaunajiem spinātiem un Holandes mērci uz Brioche maizes tosta
6.50

Plates

Gaļas plate / Chorizo extra, Salchichon extra, Jamon Serrano, cepts prosciutto, olīvas
8,50
Franču siera plate / Sieri - Munster, Comte, Coeur de Bleu, Buchette, Royal Cremeux, siera kraukšķis, ievārījums
9,00

CAVIAR (Russian sturgeon) vakuuma burciņa

- Classic Selection Oscietra (pasterizēts) 10g
18,00
- Ars Italica Oscietra Classic (svaigs) 10g
23,00
Piedevas: Gurķis, Skābais krējums, Grauzdiņš, Svaigas kreses
20,00

uzkodas

Trīs brusketas - ar prosciutto un olīvām / ar mazsālītu lasi / ar Buche sieru un ķirštomātiem
6,50
Astoņkāja karpačio ar kaperiem, olīvām un rozmarīnu
9,50
Strausa gaļas karpačio ar piparotām kazenēm, parmezāna sieru un rukolas salātiem
8,50
Karamelizēts humuss ar dārzeņu čipšiem un biešu maizi
6,50
Salāti ar sparģeļiem un džinā mazsālītu foreli
8,50
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm tempurā vai ar austerēm tempurā
9,50
Topinambūru biezzupa ar kazas sieru un valriekstiem
6,50
Dzidrā zivju zupa ar safrānu
8,00
Mīdijas baltvīna-puravu mērcē pasniegtas ar grauzdētu maizi un kartupeļiem frī
8,00
Vīngliemeži ar zaļumu sviestu un svaigi grauzdētu maizi
8,00

Mīļākā vēlo brokastu vieta pilsētā. Un austeres, austeres! Vietas īpašnieks tās pārzina kā savu kabatu un pats personīgi servē. Ļoti personiski un gardi!

Ieva

Berga Bazāra mazā pērle, kuru garāmejot teju nepamanīt. Iekšā mājo nosvērta atmosfēra, lielisks ēdiens un ļoti laipni cilvēki. Bez Buržuja tā arī nebūtu uzzinājis, ka Skrīveriem ir arī mārutku saldējums un Latvija ir sidru lielvalsts. Mūsu nelielā svētku kompānija (četrpadsmit mutes) tika karaliski aprūpēta un Buržuju atstāja ar patīkamu sāta sajūtu kā vēderā, tā sirdī. Paldies!

Klāvs

Austeres - vienreizējas! Attieksme! Atmosfēra! Jauns piedāvājums! Diez vai es spēšu vārdos aprakstīt..! Jums katram pašam noteikti ir jāpiedzīvo, jāredz un jāizbauda! Un ne tikai austeres. Virtuve kopumā. Un vēl: individuāla pieeja, tai skaitā bērniem, kas ir alerģiski un ar pārtikas produktu nepanesamību. Vienvārdsakot - te viss ir lieliski!

Signe

Pamatēdieni

Mencas fileja ar artišokiem, sparģeļiem un beurre blanc mērci
15,00
“Barbary” pīles krūtiņa ar medū glazētiem dārzeņiem, dzērveņu gēlu un ķiršu-sarkanvīna mērci
12,50
Strausa gaļas burgers karamelizēts sīpols, grilēta paprika, Brie siers
13,50
Tīģergarneļu burgers ar brioche maizi, aioli un garneļu čipsiem
12,00
Risotto ar baravikām, Grana Padano sieru un trifeļeļļu
9,50

Cilvēks nevar labi domāt, labi mīlēt, labi gulēt, ja cilvēks nav labi paēdis.

/ Virdžīnija Vulfa (Virginia Woolf)

deserti

Karamelizētā piena fondants ar aveņu sorbertu
6,00
Šokolādes fondants ar upeņu mērci un Skrīveru vaniļas saldējumu
6,00
Priežu skuju Panna Cotta ar brūkleņu gēlu un melleņu kraukšķi
5,50
Saldējumu izlase / - Saldējums (Skrīveru Mājas Saldējums) - Gelato (Bliss Gelato, Sigulda)
6,00
v
Svaigas izjvielas

v
Veselīga maltīte

v
Vietējie zemnieki, ražotāji un pārtikas piegādātāji

Sorry, the comment form is closed at this time.